Asiakkaamme

“Erittäin hyvä ja laaja-alainen osaaminen sekä avustus projektin rajojen ulkopuolellekin.”

“Projektista jäi tunne, että asiakasta kuunneltiin ja toisaalta kuitenkin Eximia toi rohkeasti oman näkemyksensä esiin.”

“Eximia toi terveen tuulahduksen päämäärään tähtäävästä työskentelystä ja asioiden viemisestä eteenpäin ilman turhia, toistan: turhia, palavereja.”

“Yhteistyö Eximian kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta”

“Ammattitaito oli juuri mitä projektiin haettiin. Nopea reagointi ja dynaamisuus plussaa myynniltä sekä projektiin osallistuneilta.”

“Pelkästään positiivista palautetta! Projekti sujui hienosti ja aikataulussa osaavien henkilöiden kanssa!”

Kysyessämme asiakkailtamme, miksi he haluavat tehdä vuodesta toiseen yhteistyötä kanssamme, toistuvat usein sanat kuten asiantuntemus, luotettavuus sekä kyky olla aktiivinen ja ehdottaa ratkaisuja. Sanovat, että meidän kanssamme asiat tapahtuvat.

Asiakastyytyväisyys 100%

Samasta kertoo myös asiakastyytyväisyysmittauksemme tulos, 100% asiakkaistamme suosittelisi meitä myös muille ja 100% haluaa työskennellä asiantuntijoidemme kanssa myös jatkossa. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä systemaattisesti jokaisen projektin päättymisen jälkeen haluten tietää jokaisen henkilömme onnistumisen tason jokaisessa projektissa.

img-arrow

Onnistumisia

Sadat onnistuneet asiakasprojektit tuovat osaamisen ja varmuuden toimintaamme.
Alla muutamia esimerkkejä.

Sote
Näyttökuva 2017-10-5 kello 16.11.39

“Kumppanuutemme on perustunut molemminpuoliseen ymmärrykseen, luottamukseen ja kunnioittamiseen. Eximia BI ei ole tyytynyt siihen, että se itse saavuttaa oman liiketaloudellisen tavoitteensa, vaan pyrkimyksenä on ollut se, että yhdessä heidän kanssaan asiakas saavuttaa oman tavoitteensa.”

Janne Okkonen, Tietopalvelupäällikkö

Kauppa
Näyttökuva 2016-08-08 kello 13.55.59

”Eximian avulla saimme selkeät tulokset muutamassa päivässä ja ne auttavat meitä hankkeemme eteenpäin viemisessä. Suosittelen lämpimästi Eximian ammattilaisia!”

Mikko Matero, Head of Controlling

Teollisuus
lemminkainen_logo

“Eximia on hyvin ammattimainen kumppani. Projekti valmistui suunnitellussa aikataulussa, budejtissa ja tuotti juuri sitä, mitä tarvitsimme”

Anssi Laaksonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talotekniikka

Luottamuksellinen

“Pelkästään positiivista palautetta! Projekti sujui hienosti ja aikataulussa osaavien henkilöiden kanssa!”

Luottamuksellinen

“Yhteistyö Eximian kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta”

Luottamuksellinen

“Kokonaisuutena meni erittäin hyvin. Eximia toimi joustavasti ja asiakaslähtöisesti kuitenkin aikataulussa pysyen, mikä on erittäin tärkeää. Projektista jäi tunne, että asiakasta kuunneltiin ja toisaalta kuitenkin Eximia toi rohkeasti oman näkemyksensä esiin.”

Palvelut
staffpoint_logo

“Tulin projektiin mukaan, kun sisällöllisiä määrityksiä ja teknologisia valintoja oli jo tehty. Eximian avulla sain nopeasti ymmärryksen kokonaisuudesta. Yksinkertaisuudessaan tehokasta, osaavaa ja kaikin puolin laadukasta toimintaa. Johtoryhmämme asetti vaatimukset projektille ja yhteistyökumppanille todella korkealla ja Eximia pystyi täyttämään nämä vaatimukset erinomaisesti. Konsulteilla oli laaja sisältö- ja teknologiaosaaminen. He hahmottivat asiakkaan lähdejärjestelmät ja liiketoimintaprosessit hyvin nopeasti. Suosittelen Eximiaa lämpimästi!”

Susanna Huuskonen, CFO, StaffPoint

Teollisuus
destia_logo

”Projekti teki ensiluokkaista työtä ja Eximia oli loistava kumppani sen läpivientiin. Projektin kaikki tavoitteet täyttyivät ja liiketoiminnan vastaanotto ratkaisulle ylitti odotukset”

Jaana Saarela, tietohallintojohtaja, Destia

Teollisuus
raisio_logo

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen ratkaisuun, joka mahdollistaa liiketoimintamme seuraamisen ja kehittämisen täysin uusilla tavoilla. Yhteistyö Eximian kanssa on ollut erittäin sujuvaa, suosittelen heitä lämpimästi!”

Mikko Laurila, Group Controller, Raisio Group

Teollisuus
Näyttökuva 2016-04-14 kello 10.53.43

“Eximia on ollut todella asiantunteva taho ja etenkin heidän kykynsä toteuttaa erilaisia liiketoiminnan tarpeita tukevaa sisältöä on ollut meille arvokasta”

Anders Rotkirch, Talousjohtaja, Kahvidivisioona 

Luottamuksellinen

Uusien näkökulmien ja perspektiivin tuominen nykytilaan on ollut ehdotonta plussaa! Posiviitiivisuus ja näkökulma “asiat ovat hallinnassa” -lähtökohta luo asiakkaalle hyvää “perusturvaa”

Luottamuksellinen

“Ammattitaito oli juuri mitä projektiin haettiin. Nopea reagointi ja dynaamisuus plussaa myynniltä sekä projektiin osallistuneilta.”

Kauppa
alko_logo

”Oli todella ilo tehdä töitä Eximian ammattilaisten kanssa. Entuudestaan hieman tuntemattomampi toimija osoitti kykynsä kaikella tavalla. Työpajoissa ei ihmetelty turhia vaan ne vedettiin läpi ammattimaisin ottein – tuloksia unohtamatta. Voin lämpimästi suositella Eximiaa.”

Panu Lavonen, Head of Controlling

Teollisuus
lumene

“Projektin tekninen toteutus oli tehokasta, osaavaa ja kaikin puolin laadukasta. Konsulteilla oli laaja teknologiaosaaminen (tietovarastot, SAP-rajapinta, eri teknologiat) ja he hahmottivat asiakkaan lähdejärjestelmät ja liiketoimintaprosessit hyvin nopeasti. Suosittelen Eximiaa kumppaniksi myös muille.”

Lispe Tammivaara, Head of Sales Operations / IT Manager, Lumene

Palvelut
talenom_logo

“On ollut ilo työskennellä Eximian ammattilaisten kanssa. Olemme saaneet hyviä ideoita, miten analytiikkaa kannattaa tehdä ja mikä on mahdollista moderneilla työkaluilla. Eximia toimitti juuri sen mitä toivoimme, budjetissa ja luvatussa aikataulussa.”

Otto-Pekka Huhtala, Johtaja, Talenom

Kauppa
alko_logo

”Saimme sen mitä halusimme, mikä tämänlaisissa projekteissa on jo paljon. Tulokset ovat selkeät ja auttavat meitä hankkeen eteenpäin viemisessä. Kustannukset ja aikataulut pitivät. Eximia toimi ”Deliver more” periaatteensa mukaisesti – lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä.”

Anton Westermarck, CFO

Sote
coronaria

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Eximian kanssa, aikataulut ja budjetit ovat pitäneet ja olemme saaneet heiltä paljon tukea tiedolla johtamisen kehittämisessä. Suosittelen Eximiaa lämpimästi myös muille!”

Sanna Jussila, CFO, CorGroup

Teollisuus
raisio_logo

”Palvelu on laadukasta ja ylittänyt odotuksemme. Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhömme ja voimme suositella Eximiaa toimittajana myös muille.”

Sami Halinen, CIO, Raisio Group

Teollisuus
lumene

“Uusi ratkaisu ja sen mukanaan tuomat hyödyt ylittivät odotuksemme. Yhteistyö Eximian kanssa oli erittäin toimivaa ja helppoa alusta alkaen. Emme joutuneet missään vaiheessa tinkimään tavoitteistamme, vaan hankalampiinkin tilanteisiin ja ongelmiin löytyi yleensä ratkaisu melko nopeasti. Projekti oli kokonaisuutena oikein onnistunut ja pysyi kustannuksissa ja aikataulussa siitäkin huolimatta että nälkä kasvoi syödessä. Uudet ratkaisut on otettu hyvin vastaan ja niin pääkäyttäjät kuin loppukäyttäjätkin ovat lopputulokseen varsin tyytyväisiä.”

Elina Haavisto, Head of Business Control and Planning, Lumene

Palvelut
staffpoint_logo

“Uusi ratkaisu ja sen mukanaan tuomat hyödyt todellakin ylittivät kaikki odotuksemme. Yhteistyö Eximian kanssa on erittäin toimivaa ja helppoa. Olen erittäin tyytyväinen, että projektin kustannukset ja aikataulu pysyivät sovitussa ja lopputulos täytti kaikki tavoitteemme. Erinomainen kokonaisuus – jälleen kerran. On ilo tehdä töitä todellisten ammattilaisten kanssa!”

Tiina Braxenholm, Sales Operations Manager, StaffPoint

Luottamuksellinen

“Eximia toi terveen tuulahduksen päämäärään tähtäävästä työskentelystä ja asioiden viemisestä eteenpäin ilman turhia, toistan: turhia, palavereja.”

Teollisuus
Murata_Supplier_Logo

Murata Electronics (aiemmin VTI Technologies) oli hankkimassa käyttöönsä uutta suunnittelu-, budjetointi- ja ennustamisvälinettä.

Eximia toimi prosessissa kumppanina vastaten nykytila-analyysistä, tarvekartoituksesta sekä itse teknologiaevaluointiprosessin vaiheista alusta loppuun. Teknologiariippumattomana toimijana Eximia oli täydellinen kumppani teknologiaevaluointiin, kun tavoitteena oli hankkia tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu.

Luottamuksellinen

“Erittäin hyvä ja laaja-alainen osaaminen sekä avustus projektin rajojen ulkopuolellekin.”