eximia-logo

Deliver more

Deliver more –periaatteemme ohjaa kaikkea tekemistämme, konsultointitoimeksiannoista projektitoimituksiin ja palvelutuotantoon. Haluamme aina ylittää Sinun odotuksesi, tehdä jotain erityistä mikä ylittää sen mitä olet odottanut ja ehkä tottunut saamaan.

Deliver more tarkoittaa sitä, että haluamme tuoda Sinulle uusia ajatuksia, haluamme haastaa ja kyseenalaistaa. Ehdottaa aktiivisesti. Kertoa mitä, millä teknologialla ja miten asioita kannattaisi tehdä. Haluamme jakaa lähes 20 vuoden kokemustamme ja kertoa mitkä asiat ovat muuallakin toimineet ja mitkä eivät. Haluamme olla se kumppani joka auttaa Sinua innovoimaan ja visioimaan tulevaisuuden ratkaisuja ja suunnittelemaan yhdessä, miten juuri teidän liiketoimintanne saa eniten hyötyä tiedolla johtamisen ratkaisuista.
Osaamme tietenkin olla myös hiljaa ja tehdä juuri niin kuin sinä sanot, mutta kokemuksesta uskallan väittää, että saavutamme yhdessä huomattavasti enemmän jos dialogi toimii ja suunnittelemme yhdessä tulevaisuuden tiedolla johtamisen tiellä.

Monet asiakkaamme tunnistavat meidät yllämainituista asioista, suurelle osalle nämä ovat juuri ne asiat miksi he haluavat tehdä töitä meidän kanssamme.

Varmistaaksemme että deliver more –periaate toteutuu jokaisessa asiakkuudessa ja jokaisessa projektissa, olemme nimittäneet erityisen Deliver more –iskuryhmän joka auttaa kaikkia asiakkaitamme tulevaisuuden suunnittelussa, työkalujen valinnassa ja sparraamisessa. Iskuryhmässä on useita henkilöiltä joilla on kokemusta ja näkemystä.

Yhteistyöterveisin,

signature
Janne Anttila
Toimitusjohtajaeximia_1_logo_rgb.jpg
Eximia Business Intelligence Oy