We deliver more.

Meillä Eximiassa toistuu kaikessa tekemisessä deliver more -tavoite, jota haluamme mukaan jokaiseen projektiimme. Tarjota parempaa sisältöä, enemmän lisäarvoa, pidemmälle meneviä ratkaisuja. Asioita, jotka lunastavat lupauksen asiantuntemuksesta.

yritys_yksinkertaist

Yksinkertaista

Aitoon asiantuntemukseen kuuluu kyky puhua monimutkaisistakin asioista yksinkertaisin termein. Emme oleta asiakkaidemme tietävän kaikkia teknisiä hienouksia, vaan meidän tehtävämme on kertoa mitä hienoudet todellisuudessa tekevät.

Yksinkertaisuus on valttia myös toteutettavissa ratkaisuissa. Ymmärrettävyys, läpinäkyvyys ja ylläpidettävyys pohjautuvat kaikki siihen, miten yksinkertaiseksi ratkaisu on pystytty rakentamaan.

Hauskaa

Meille työ ei ole vain työ. Työmme sisältö on mielenkiintomme kohde. Asia, jossa haluamme kehittyä päivä päivältä, projekti projektilta.

Hauskuutta unohtamatta. Kun työ on enemmän kuin vain työ, siitä voi aidosti nauttia. Ja me olemme huomanneet, että kun työstä nauttii, voivat tulokset olla häikäiseviä.

  • Olemme osa Aureolis Oy:ta (www.aureolis.com)
  • Teknologiariippumaton konsulttitalo
  • Perustettu vuonna 2000
  • Työntekijöitä yli 30
  • Asiakkaat pääosin kotimaisia, mutta projekteja myös Iso-Britanniaan, Ruotsiin ja Saksaan

Rekrytointi

img-rekry

Rekrytointifilosofiamme on, että haluamme löytää ihmisiä, jotka sopivat toimintakulttuuriimme. Olemme jalat maassa -tyyppejä ja pidämme sen, minkä lupaamme. Mutta samaan aikaan olemme oman alamme ammattilaisia, joiden tulee olla aina vähintään askel asiakkaitamme edellä.

Meille CV:ssäsi olevat sanat merkitsevät, mutta enemmän merkitsee se, millainen persoona olet ja mihin voit kehittyä urallasi. Haemme jatkuvasti oikeanlaisia henkilöitä, jotka voivat olla joko pidemmälle urallaan ehtineitä tai vasta uransa alussa olevia.

Jos olet kiinnostunut uramahdollisuuksista, tsekkaa avoimet paikat osoitteesta http://www.aureolis.com/rekrytointi tai lähetä avoin hakemuksesi jobs(at)aureolis.com Ja vinkkinä voimme sanoa, että tärkeämpää kuin mitä CV:ssäsi lukee, on se mitä lukee saatekirjeessäsi.

Yhteystiedot

Eximia Business Intelligence Oy
Y-tunnus: 2404540-6

Tarjouspyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen sales@eximiabi.com tai suoraan vastaanottavalle henkilölle.

Käyntiosoite:

Oulu:
Alasintie 10, 2. kerros, 90400 Oulu, Finland
Helsinki:
Hiilikatu 3, 5. kerros, 00180 Helsinki, Finland

Toimitusjohtaja
Janne Anttila
045 672 8569

Myynti, liiketoiminnan kehitys
Tomi Levelä
050 348 4960

Johtava konsultti
Petteri Paananen
050 320 3066

Hallinto, laskutusasiat ja hankinnat
Henna Jussila
040 353 0339

Sähköposti: etunimi.sukunimi@eximiabi.com

Jos olet kiinnostunut avoimista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen job(at)aureolis(dot).com